KARAMAN / KAZIMKARABEKİR - Kazımkarabekir Halk Eğitimi Merkezi

Kazımkarabekir Halk Eğitimi Merkezi

OBA MAH. PİRİ REİS CAD. PIRIRESIS ILKOKULU NO: 44 KAZIMKARABEKİR / KARAMAN
Vizyon
•Çağın gerekli ihtiyaçlarına mükemmel hizmet veren; •Her yaşın ilgisini çeken eğitim,bilim,kültür ve erişim merkezi olan; •Yaygın eğitim çağındaki bireylere yeteneklerini geliştirecek mesleki,sosyal ve kültürel imkanlar sunan; •Takım çalışmasını teşvik eden, katılımcı ve paylaşımcı bir yönetime sahip; •Geleneksel sanatlarımızın özünü koruyarak çağdaş, kalıcı ve özgün eserler ortaya koyan; •Evrensel değerlere saygılı, çağın gerektirdiği şekilde sürekli gelişen; •Türkiye neresinde olursa olsun aldıkları eğitimle ihtiyaç duyulan alanlarda kendi iş başarımlarını sağlamış insanların yetiştirildiği gelişmiş ülke standartlarında eğitim veren ve tercih edilen bir MERKEZ olmaktır.
Misyon
•Hızla değişen dünya şartları karşısında güçlü ve şuurlu olabilmeleri için,çağın ihtiyaçlarına cevap verebilecek mesleki eğitim,bilgi,davranış ve becerilerle donatılmış;milli ve manevi değerlerine sahip bireyler yetiştirmek.
ADSL (1 Mbit)
Yaya olarak